Kategorier
Utvalda produkter
Blårockarna - Blårockarna i svart och vitt (2023) 1:a upplagan
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 2
110Kr
Lucky Luke nr 94 I bomullens land (2021) 1:a upplagan Albumförlaget
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 2
110Kr

Beställningsvilkor

Allmänt
Vi vill att det ska vara enkelt att handla hos SerieCentrum och vi hjälper dig gärna för att komma fram till de lösningar som passar dig bäst. Vi har varit aktiva på webben sedan 2003 och strävar alltid efter att göra våra kunder nöjda. För att få beställa från oss krävs att du fyllt 18 år eller har målsmans tillåtelse.

Orderbekräftelse
När vi har tagit emot din order så kommer du att få en orderbekräftelse till mejladressen som du angett på din beställning.

Priser och betalning
Alla priser är inkl. moms. Frakt tillkommer. Betalningsvillkor och fraktvillkor finns angivna i kundvagnen beroende på valt betalningssätt och i bekräftelsen.
Faktura med 10 dagars betalningsvillkor bifogas försändelsen. Har du köpt tidigare får man upp mot 30 dagars betalningsvilkor.

Ångerrätt
Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig och varför. Ångerfristen räknas från den dag du mottagit varan. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös går du miste ångerrätten.

Personuppgifter
När du lägger en order så anger du även vissa personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till tredje part.

Leveranser
Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.  Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Förhandsbeställda/Förhandsbokade varor kan ha en annan leveranstid än normalt. Likaså vid helger och högtider.

Ej uthämtade paket
Har du valt att handla mot postförskott så finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej uthämtade varor returneras till oss. För alla outlösta paket så debiterar vi 150 sek. Detta inkluderar kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har skickat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. Varan måste vara i samma skick som när du fått den.

Vi reserverar oss mot slutförsäljning samt bild- och textfel.