Kategorier
Utvalda produkter
Blårockarna - En blårock i chock (2020) 1:a upplagan
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 3
110Kr
Zorn & Dirna 2009-2012
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
Zorn & Dirna nr 1 Valsverken (2009) Del 1 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Zorn & Dirna handlar om en värld där Döden blivit fängslad och där människor och djur därför blivit odödliga, vilket visar sig vara en katastrof eftersom åldrandet inte hejdas och folk därför blir som zombies. Vissa personer har för uppgift att leta reda på de som är alldeles förförruttnade och föra dessa till platser där de blir halshuggna av straffångar, inte för att dö eftersom döden blivit en myt, men för att göra sig av med kropparna då själarna sugs upp av de som utför halshuggningen......Två barn, Zorn och Dirna, har gåvan att kunna döda folk genom beröring och blir därför jagade av typer med både goda och onda avsikter.

125Kr
Zorn & Dirna nr 2 Kronprinsen och räven (2009) Del 2 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Jakten på Zorn & Dirna fortsätter, nu med ytterligare en skrämmande person involverad - Kronprinsen.

125Kr
Zorn & Dirna nr 3 Soldath ordens klor (2010) Del 3 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Kampen mellan det onda och det goda fortsätter. Zorn & Dirna och deras föräldrar flyr undan den jagande, grymma soldathorden. I ett rike fullt med odöda. Zorn & Dirna handlar om en värld där Döden blivit fängslad och där människor och djur därför blivit odödliga, vilket visar sig vara en katastrof eftersom åldrandet inte hejdas och folk därför blir som zombies. Två barn, Zorn och Dirna, har gåvan att kunna döda folk genom beröring och blir därför jagade av typer med både goda och onda avsikter.

125Kr
Zorn & Dirna nr 4 Upplösta familjer (2011) Del 4 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Soldathorden hinner upp Zorn & Dirna. Splata och Zeldnör får fullt upp…Zorn & Dirna handlar om en värld där Döden blivit fängslad och där människor och djur därför blivit odödliga, vilket visar sig vara en katastrof eftersom åldrandet inte hejdas och folk därför blir som zombies. Två barn, Zorn och Dirna, har gåvan att kunna döda folk genom beröring och blir därför jagade av typer med både goda och onda avsikter.

125Kr
Zorn & Dirna nr 5 Zombier i dimman (2012) Del 5 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Zeldnör, Splata, Kerozinn och soldathorden färdas alla mot samma mål. Vilka är de renhjärtade som döljer sig i dimman …? Zorn & Dirna handlar om en värld där Döden blivit fängslad och där människor och djur därför blivit odödliga, vilket visar sig vara en katastrof eftersom åldrandet inte hejdas och folk därför blir som zombies. Två barn, Zorn och Dirna, har gåvan att kunna döda folk genom beröring och blir därför jagade av typer med både goda och onda avsikter

140Kr
Zorn & Dirna nr 6 Fader vår den vedervärdige (2012) Del 6 av 6
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Nu ska allt klaras upp. Upplösningen i palatset blir dramatiskt, där obehagliga sanningar kommer fram…Zorn & Dirna handlar om en värld där Döden blivit fängslad och där människor och djur därför blivit odödliga, vilket visar sig vara en katastrof eftersom åldrandet inte hejdas och folk därför blir som zombies. Två barn, Zorn och Dirna, har gåvan att kunna döda folk genom beröring och blir därför jagade av typer med både goda och onda avsikter.

140Kr