Kategorier
Utvalda produkter
Blårockarna - En blårock i chock (2020) 1:a upplagan
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 3
110Kr
Bouncer
Vy: Lista / Rutnät
Visa:
Sortering:
Bouncer nr 1 Kains (2008) episod 1  Del 1 av 2
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Tiden omedelbart efter det amerikanska inbördeskriget. En grupp sydstatssoldater vägrar att erkänna nederlaget och gör istället sig själva till laglösa genom att härja och plundra för att överleva. Kapten Ralton van Dorman, som står i spetsen för denna grupp rebellsoldater, har för avsikt att skapa en ny arme', som ska ge Sydstaterna upprättelse. För att skaffa pengar till detta uppdrag beslutar han sig för att hitta den dyrbara och mytomspunna diamanten “Kains öga”, som hans mor med hjälp av sina tre söner stal sjutton år tidigare och gömde. Ralton uppsöker sin bror Blake, övertygad om, att han vet, var diamanten ligger gömd. Besöket slutar med mord på både Blake och hans indianska hustru. Blakes son Seth, som har överlevt morden, har av sin far fått instruktioner att uppsöka en viss Bouncer, om det skulle hände honom själv något. Seth finner Bouncer, som är utkastare på en skum saloon. Det visar sig, att Bouncer bär på ännu fler hemligheter. Seths enda tanke är att hämnas morden på sina föräldrar, och Bouncer lovar att göra honom till den perfekta mördaren.

125Kr
Bouncer nr 3 Ormarnas hämnd (2010) episod 2 Del 1 av 3
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Ett stundtals våldsamt vilda västern-drama. Underbara illustrationer av den prisbelönade Boucq.

125Kr
Bouncer nr 4 Bödelns hämnd (2011) episod 2 Del 2 av 3
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Fortsättningen på Ormarnas rättvisa. Bouncer söker hämnd på Cooper som orsakade hans vänners död. Cooper som genom skräck även försöker erövra sina grannars mark. Bouncers okände far visar sig.

125Kr
Bouncer nr 5 Varghonornas byte (2012) episod 2 Del 3 av 3
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Bouncers far fortsätter att söka sin hämnd. Så gör också den nya, kvinnliga bödeln. Cooper och hans band fortsätter sitt tyranni. Och mitt i alltihop finns Bouncer.

140Kr
Bouncer nr 6 Svarta änkan (2014) episod 3 Del 1 av 2
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Bouncer blir väktare åt sin faders indianstam. Gallagher och hans soldater utför smutsiga ärenden åt den rika änkan som vill åt indianernas mark. Samtidigt terroriserar Ax-head och hans söner bygden.

140Kr
Bouncer nr 7 Kluvet hjärta (2014) episod 3 Del 2 av 2
Skickgradering: Förlagsny
Tillgängliga: 1

Uppgörelse med Axe-head och hans söner, samtidigt som kärleken öppnar sin dörr för Bouncer.

140Kr